jump to navigation

dosare

 

Aici se vor aduna toate dosarele multimedia care completeaza articole din revista. Ele sunt in continua dezvoltare, asa ca sunteti invitati sa ne loviti cu linkuri in comentariile voastre pretioase!

–––––––

–––––––

–––––––

Comentarii»

1. Time Out Bucuresti Blog - noiembrie 9, 2006

[…] dosare jump to navigation […]

2. Iordache Ioana (KIM) - ianuarie 13, 2007

Sunt o mare fana a revistei Time Out si o iau in fiecare luna.imi plac mult articolele si faptul ca nu am vazut niciodata in revisa voastra articole legate de persoane ca britney spears si paris hilton nu poate decat sa imi trzeasca respect fata de voi.imi place ca aveti o revista libera si interesanta.nu cred ca am inceput sa o iau de la primul numar,ci de la acela in care ati vorbit despre miscarea punk si despre filmele lui Almoldovar.cu toate ca o luasem pentru articolul despre punk am descoperit NUMEROASE alte articole interesante:BRAVO! dar cu toate ca in fiecare numar aveti ceva interesant…parca va lipseste ceva.Sunt foarte sigura ca printre fanii vostri exista oameni pasionati de reportaje,arta sau fotografie.Ar fi minunat daca ati avea cate o sectie interactiva pentru fiecare din aceste domenii,o sectie unde cititorii sa poata publica reportajele,fotografiile,arta lor.De ce toate astea?Pentru ca exista multi oameni creativi care pot sa ii ceara un interviu unei persoane la care nimeni nu s-a gandit niciodata si care sa se dovedeasca de fapt o persoana interesanta ,o persoana care poate dezvalui multe aspecte ale vietii,exista si oameni care pot fotografia anumite locuri mai putin cunoscute si totusi fascinante,sau artisti foarte putin cunoscuti dar care au lucrari deosebite…
Pentru ca,asa cum, poate si voi ati constatat,o poveste legata de orice aspect al vietii comunica lucruri poate necunoscute de catre toti.
Cu toate ca asa ceva ar consuma putin mai multe pagini,consider ca merita:nu numai pentru noi,cititorii,dar si pentru voi,cei care lucrati la revista Time Out.
Pentru ca astfel de reportaje/fotografii/arta,desi underground,reprezinta viata in adevaratul sens al ei.
Pentru ca orice fotografie,desi autorul nu este unul cunoscut,poate sa arate lucruri nebanuite,locuri unde un fotograf cunoscut nu s-ar aventura sa mearga.
Pentru ca orice reportaj,cu toate ca nu este legat de o vedeta,poate fi interesant si poate furniza informatii necunoscute.
Pentru ca arta poate fi frumoasa chiar daca autorul e un pustan de 17 ani.
Pentru ca orice forma de informatie are unicitatea si farmecul ei…

3. Maria Dumitru - februarie 13, 2007

Cum as putea intra in contact cu grafferi romani?
Sunt masteranda la Ecole Doctorale francophone de Bucarest si scriu o dizertatie pe tema grafittiurilor din Bucuresti…Voi aveti o pagina dedicata acestui subieect, poate ma puteti ajuta…
Multumesc frumos,
maria dumitru


Lasă un comentariu